Lille Åros vei

Åros- sentrumsnær leil. i 4-mannsbolig under oppføring. Ferdigstilles 1/3-19
Lille Åros vei 60, 3474 Åros

Månedsleie: 11. 000 - 12.500 ,-
Depositum: 33.000 - 37.500 - 
Primærrom: 55 m² og 72 m²
Soverom: 2
Leieperiode fra 01.03.2019

 

Flott 3 roms leilighet i 4-mannsbolig.
Leiligheten får egen hage, åpen stue og kjøkkenløsning med oppvaskmaskin og kjøleskap. Godt med skapplass. Romslig bad med plass til vaskemaskin og tørketrommel. To soverom med garderobeskap. Egen stor utebod.

Leiligheten leies ut umøblert. Det er egen strømmåler i leiligheten og leietaker må tegne eget strømabonnement. Røyking er ikke tillat.

Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måned husleie til betaling. 3 mnd. depositum skal opprettes som sikkerhet.

Referanser påkrevd
Lille Åros vei ligger fint til like ovenfor Åros sentrum. Her er det supre solforhold hele dagen. Fra boligen er det kun en liten sykkeltur ned til sjøen og fine turstier som fører deg til badestrender og båthavn. På vinterstid er det flott med skiløyper beliggende innen kort avstand.

Åros er en liten bygd langs Oslofjorden der bebyggelsen bærer av sørlandspreg. Her er det gode muligheter for bading og båtliv. Området tilbyr også en rekke ulike turmuligheter både sommer og vinter. For de daglige innkjøp ligger Rema 1000 Åros i kort avstand fra boligen.
Til Rortunet kjøpesenter i Slemmestad er det knappe 10 minutters kjøring. Her har man en rekke butikker, vinmonopol, apotek, post, servicetilbud m.m. Det er ca. 25 minutter med bil til Asker, 20 minutter til Drammen og ca. 40 minutter til Oslo.

Offentlig kommunikasjon
Eiendommen har god tilknytting til offentlig kommunikasjon med bussholdeplass ikke langt unna. I rushtiden går det også en hurtigbåt til Aker brygge fra Slemmestad og Vollen, her er det også gode parkeringsmuligheter. Ekspressbussen til Oslo går også fra Slemmestad. Ønsker man å ta toget, er Røyken stasjon bare 10 minutter unna.

Skoler og barnehager
Området er svært barnevennlig med Frydenlund Barneskole og Frydenlund Kanvas-barnehage kun 200 meter unna. Slemmestad ungdomsskole og Røyken videregående skole ligger 10 minutters kjøring fra boligen. Det er skolebusser som kjører fra området.