16 leiligheter - Nedre Ekhaugen - Sætre i Hurum

Her har vi bygget 16 moderne leiligheter. Størrelsen varierer fra 66 m2 til 90 m2. Leilighetene vil få gjennomgående god standard!
 

Leilighetene i første etasje har en privat sone ved inngangsparti og terrasse side. Disse leilighetene har en takhøyde i stue på 3.6 m, noe som gir dem en helt spesiell romfølelse. Leilighetene i 2. etasje har store takterasser med utsikt mot Sætrepollen. Det er også opparbeidet lekeplass for barna med huske, sklie, sandkasse og benk med bord.

 

Beliggenhet:

Boligene ligger i område med spredt boligbebyggelse. Nærhet til fjorden som ligger få meter unna, Kort gangavstand til skoler,  barneskole er vis a vis, og her kan man løpe til skolen når klokka ringer inn! Ungdomsskole ca. 10 minutters gange. Ca. 10 minutter til idrettshall med mange gode aktivitets tilbud for de aller fleste. Ca 8 minutters kjøring til nye TRENTO treningssenter på Åsveien. Flere barnehager i nærområdet. Kort  gangavstand til Sætre sentrum med div. forretninger, post, bank, tannlege, legesenter. Nytt Nærsenteret og kommunehus med de fleste servicetilbud. Ca. 5-7 minutters gange til Sætre busstasjon.

Sætre er et område under god utvikling. Sætre sentrum står foran et spennende utviklingsprosjekt for innbyggerne. Dette innbefatter blant annet mere næring og bedre tilbud til innbyggerne i Sætre og omegn.